Bezoek op 26 oktober: Unica Career Experience! 

Ben jij op zoek naar nieuwe carrièremogelijkheden? Heb je altijd al willen weten hoe het er achter de schermen bij Unica aan toe gaat? Grijp dan nu je kans en kom op 26 oktober naar de Unica Career Experience! 

Ontdek jouw carrièremogelijkheden 

Ben jij een enthousiaste technicus, net afgestudeerd of op zoek naar nieuwe carrièremogelijkheden? Dan is de Unica Career Experience op 26 oktober (De Beek 18, 3871 MS Hoevelaken) dé kans voor jou! Hier krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij een van de grootste technische dienstverleners van Nederland: Unica!

Tijdens de Unica Career Experience kom je erachter wat Unica als werkgever voor jou kan betekenen, welke (doorgroei)mogelijkheden we bieden én kun je in gesprek gaan met iemand die de functie vervult. Wie weet ontdek je wel jouw toekomstige collega's of krijg je de kans om direct in gesprek te gaan met jou potentiële werkgever!

_7r31370 (1)

Het inspirerende programma van Unica Career Experience

Het programma ziet er als volgt uit:

16:30 – 17:00 uur:      Inloop evenement
17:00 - 17:15 uur:       Openingswoord
17:15 – 17:45 uur:      Ontdek meer over automatisering
17:45 – 18:15 uur:      Walking diner
18:15 – 18:45 uur:      Ervaar werken in de energiesector
18:45 – 19:00 uur:      Pauze
19:00 – 19:30 uur:      Kom brandveiligheidsbranche
19:30 – 20:15 uur:      Speeddate
20:15 – 21:00 uur:      Netwerkborrel

Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Je kunt uitkijken naar drie boeiende sessies die je inzicht geven over het werken bij Unica. Onze deskundigen geven inspirerende presentaties over de wereld van brandveiligheid, energietransitie en integratie-oplossingen.

Deze sessies zijn de ultieme kans om jouw carrière een krachtige impuls te geven, want ze bieden een schat aan kennis en inzichten. Bereid je voor op een dag vol ontdekkingen en kansen. Maak persoonlijk kennis en ontmoet jouw toekomst!

Kom meer te weten over werken bij Unica!

Tijdens het evenement maak je niet alleen kennis met onze diverse dienstverlening, maar ontdek je ook alle te gekke voordelen die werken bij Unica met zich meebrengt. Of je nu gespecialiseerd bent in de E- of W-kant van de installatietechniek, bij Unica zijn er talloze groeikansen en ontwikkelingsmogelijkheden voor jou, zoals een eigen leeromgeving.

Mis deze kans! Laat je verassen door onze demo's van de techniek en kom meer te weten over de diverse carrièremogelijkheden die Unica te bieden heeft.

Bekijk het aanbod van openstaande vacatures

Ons evenement biedt een unieke gelegenheid om alvast een voorproefje te krijgen van de beschikbare vacatures. Door het inschrijfformulier in te vullen en je interesses in een specifieke functie of rol aan te geven, zorgen wij ervoor dat je tijdens het evenement wordt gekoppeld aan iemand die precies weet wat deze functie inhoudt. En je er alles over kan vertellen. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende rol in de techniek, brandveiligheid, financiën of een ander vakgebied, wij hebben wellicht de perfecte match voor jou.

Ontdek jouw loopbaan bij Unica Career Experience

De kracht van Unica

Nieuwsgierig naar wat Unica te bieden heeft? Bekijk onze bedrijfsvideo en ervaar de trots van meer dan 3500 enthousiaste collega's! Met expertise in installatietechniek, energie, ICT, industrie, internet of things (IoT) en smart buildings, vertalen we de wensen van onze klanten naar maatwerkoplossingen die bijdragen aan duurzame, digitale, gezonde en comfortabele leef- en werkomgevingen.

Laat je inspireren en ontdek hoe Unica het verschil maakt in de wereld van techniek! Graag zien we je op 26 oktober!

Trots om bij Unica te werken

Bij Unica gaat het niet alleen om het werk dat we doen, maar ook om de mensen. Onze medewerkers zijn trots om deel uit te maken van een organisatie waar innovatie, teamwork en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Samen werken we aan een toekomst waar we complexe uitdagingen aangaan en oplossingen bieden die het verschil maken. 

Bekijk de video en kom erachter waar onze medewerkers trots op zijn!

1659342283909

Direct een vraag stellen?

Meer weten over Unica Career Experience of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met John de Haas - Sr. Corporate Recruiter

Ontmoet Unica,
Ontmoet je toekomst!